استانبول دهه ی ۱۹۶۰ میلادی
بدون نظر
Konstantiniye, اخذ اقامت ترکیه, استانبول, استانبول در صدر جدول شهرهای توسعه یافته, استانبول دهه ی ۱۹۶۰ میلادی, استعلام شرکت های ترکیه, افتتاح خط جدید مترو استانبول, اقامت دایم کشور ترکیه, امنیت محله های استانبول در مقابل زلزله, بانک ملت استانبول, برقراری پرواز مستقیم شیراز – استانبول, برگزاری دهمین فستیوال لاله در استانبول, بزرگترین فرودگاه جهان در استانبول, بلیط هواپیما برای استانبول, ترکیه, ثبت شرکت در ترکیه, رستوران در استانبول, قسطنطنیه
استانبول دهه ی ۱۹۶۰ میلادیReviewed by پارس ترکان on Nov 20Rating: استانبول دهه ی ۱۹۶۰ میلادیزمانیکه جمهوری ترکیه در سال ۱۹۲۳ تشکیل شد، پایتخت آن از استانبول به آنکارا منتقل شد. نام شهر قسطنطنیه از کلمه ‘Konstantiniye’ از زمان عثمانی باقیمانده بود. خارج از امپراتوری بیشتر اوقات آن را به نام استانبول شناخته اند. در سال ۱۹۳۰ جمهوریت نام آن را به استانبول تغییر داد.
زمانیکه جمهوری ترکیه در سال ۱۹۲۳ تشکیل شد، پایتخت آن از استانبول به آنکارا منتقل شد. نام شهر قسطنطنیه از کلمه ‘Konstantiniye’ از زمان عثمانی باقیمانده بود. خارج از امپراتوری بیشتر اوقات آن را به نام استانبول شناخته اند. در سال ۱۹۳۰ جمهوریت نام آن را به استانبول تغییر داد.
بین سالهای ۱۹۵۰ و ۱۹۶۰ استانبول از نظر ساختاری تغییر زیادی کرد. در طول سال ۱۹۷۰ جمعیت استانبول شروع به افزایش تندی کرد به این علت که مردم از نقاط مختلف آناتولی برای یافتن کار به استانبول مهاجرت کردند. در همین دهه عمده جمعیت یونانی الاصل شهر (حدوداً صد هزار نفر) به سبب تهدیدات ملی گرایانه مجبور به ترک استانبول شدند، جمعیت فعلی یونانیان شهر حدوداً هزارنفر است که عمدتاً در محلهٔ گالاتا ساکنند.