بروز رسانی اطلاعات و قوانین مربوط به این صفحه – انواع شرکت در ترکیه –
در تاریخ دهم شهریور ماه سال ۱۴۰۱
انواع شرکت در ترکیه
شرکت در ترکیه
انواع شرکت در ترکیه تفاوت هایی با شرکت ها به ثبت رسیده در جمهوری اسلامی ایران دارد . در کشور ترکیه شرکت ها با شخصیت های حقوقی مختلفی وجود دارند که تابع قانون تجارت این کشور نبوده و فاقد شخصییت حقوقی اند که این نوع از شرکت ها اساسا موضوع این نوشتار نیستند. ولی انواع شرکت هایی که تابع قانون تجارت ترکیه اند کم و بیش همانند آن در ایران می باشند.
از آنجا که معمولا ۹۰ درصد شرکت هایی که ایرانیان در ترکیه تاسیس می نمایند شرکت هایی هستند با مسئولیت محدود و لذا در اینجا بدون شرح جزییات ، فقط اشاره ای اجمالی به ویژگیهای انواع رایج شرکت ها می نماییم که متقاضیان میتوانند با دفتر مرکزی شرکت پارس ترکان تماس حاصل نمایند و کارشناسان و تیم بخش حقوقی و ثبتی شرکت بصورت کاملا تخصصی ( باتوجه به شرایط کاری و اقتصادی شما ) اطلاعات لازم در مورد مراحل اجرائی ثبت شرکت در ترکیه ، نوع شرکت ، شهر مربوطه ، میزان سرمایه لازمه و … را در اختیارتان قراردهند.
شرکت با مسئولیت محدود در ترکیه : ( ثبت شرکت در ترکیه با مسئولیت محدود )
شرکت با مسئولیت محدود در ترکیه حداقل با دو و حداکثر با ۵۰ شریک قابل ثبت است ( البته طبق قانون جدید شرکت با مسئولیت محدود حتی با یک سهامدار نیز میتوان شرکت را به ثبت رساند ) و مسئولیت هر یک از سهامداران در مورد بدهیهای شرکت محدود به مبلغ سرمایهگذاری شده در شرکت می باشد. به زبان سادهتر در صورتی که شرکت ورشکسته شود و نتواندجوابگوی طلبکاران باشد و قدرت مالی نداشته باشد ، تنها سرمایه سهامداران از بین میرود و طلبکاران نمیتوانند باقیمانده مطالبات خود را از اموال شرکای شرکت و سهامداران مطالبه کنند. حداقل سرمایه برای تاسیس و ثبت شرکت در ترکیه با مسئولیت محدود ۱۰۰۰۰ لیره ترک ( سرمایه شرکت میتواند بییشتر از ۱۰۰۰۰ لیره ترک نیز باشد ) میباشد و هر نوع تغییر و انتقال سهم شرکا باید در دفتر خانه رسمی کشور ترکیه انجام شود و قانونی باشد.
شرکت سهامی در ترکیه ( سهامی خاص و یا سهامی عام در کشور ترکیه ):
تاسیس این شرکت سهامی عام و یا شرکت سهامی خاص نیازمند حداقل ۵ شخص حقیقی و یا حقوقی دارد . شرکا در قبال دیون و قروض شرکت به اندازه سهمشان مسئول هستند . در شرکت های سهامی سرمایه باید به قسمت های مساوی تقسیم شده باشد و هریک از اجزاء تقسیم را سهم گویند . شرکاء لازم نیست که هر یک فقط یک سهم داشته باشند بلکه هر شریک می تواند به هر مقدار که بخواهد سهم خریداری نماید. بر اساس قانون تجارت ترکیه جلسات مجمع عمومی باید با حضور نمایندگانی از وزارت بازرگانی کشور ترکیه برگزار شود. شرکت های سهامی به دو نوع تقسیم بندی میشوند :
– شرکت سهامی خاص در ترکیه : شرکت های هستند که تعداد سهامداران آن کمتر از ۲۵۰ نفر باشند.
– شرکت سهامی عام در ترکیه : شرکت های هستند که تعداد سهامداران آن بیش از ۲۵۰ نفر باشند.(تمامی سهامداران)
شرکت تضامنی در ترکیه :
شرکتی است که تحت اسم مخصوصی بین دو یا چند شخص حقیقی با مسئولیت تضامنی تشکیل میشود و اگر دارایی شرکت برای تامین تمام بدهی های شرکت ثبت شده در کشور ترکیه کافی نباشد ٬هر یک از شرکا مسئول پرداخت و تسویه تمام قروض میباشند.
شرکت مختلط در ترکیه :
در این نوع شرکت یک یا چند نفر شریک ، سهامدار و ضامن تمام دیون و دارای سهم الشرکه خواهند بود ودیگر شرکا در مقابل دیون شرکت فقط به نسبت سرمایه خود در شرکت مسئول خواهند بود . اشخاص حقوقی نیز نمی توانند جزو شرکاء ضامن باشند.
بیشترین نوع شرکت که در ترکیه به ثبت میرسد ، شرکت با مسئولیت محدود میباشد .
موسسات مالی در ترکیه ( صرافی در ترکیه ) :
تاسیس این گونه موسسات مالی در قالب یک شرکت سهامی در ترکیه قابل انجام خواهد بوذ ولازم به ذکر است برای همین موردتاسیس این نوع موسسات مستلزم اخذ مجوز از سازمانهای مربوطه است که برای این سازمان ها فعلا مجوز صادر نمیکنند. با این وجود تاسیس این گونه موسسات مالی با راه کار ویژه ای و به صورتی کاملا قانونی مقدور است که در صورت مراجعه دوستان متقاضی همکاری لازم به عمل خواهد آمد.
متقاضیان میتوانند جهت مشاوره و انجام اقدامات اجرائی ثبت انواع شرکت در ترکیه با دفتر مرکزی تماس حاصل فرمایند .
با انجام خدمات فوق توسط شرکت پارس ترکان ، علاوه بر پیوستن به جامعه بزرگ مشتریان پارس ترکان ، به پاس قدردانی از لطف شما ، با اخذ اقامت ترکیه ، یکسال بیمه خدمات درمانی کشور ترکیه را برای کلیه اعضای خانواده ، از ما به رایگان دریافت نمائید .
✔تضمین کار ما ، سوابق و مشتریان ما میباشد
با تشکر از شما بازدیدکننده گرامی – به امید همکاری با شما ( روابط عمومی شرکت پارس ترکان )