جمهوری اسلامی قطب گردشگری فرهنگی منطقه است
رئیس شورای بازرگانی ترکیه ـ ایران: جمهوری اسلامی قطب گردشگری فرهنگی منطقه است
رئیس شورای بازرگانی ترکیه – ایران با تاکید بر لزوم حضور پررنگ تر شرکت های گردشگری ایرانی در نمایشگاه های ترکیه برای معرفی جاذبه های غنی و ظرفیت های بالای این حوزه، جمهوری اسلامی را یکی از قطب های گردشگری فرهنگی در منطقه دانست.
'بیلگین آیگول' که مدیر 'نمایشگاه گردشگری آنکارا ۲۰۱۷' نیز انتخاب شده است، روز شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا، یکی از هدف های جانبی این نمایشگاه را تقویت گردشگری فرهنگی برشمرد و ابراز امیدواری کرد که در این زمینه همکاری بیشتری با ایران صورت بگیرد.
به کانال تلگرام پارس ترکان بپیوندید
وی که از مدیران برگزاری نمایشگاه های گردشگری ترکیه به شمار می رود، افزود: ایران کشوری بسیار شناخته شده در زمینه گردشگری فرهنگی است و همه ایرانی ها ترکیه را می شناسند اما معرفی کافی درباره ایران در میان شهروندان ترکیه صورت نگرفته است و بر این اساس در نمایشگاه بعدی هدف ما معرفی بهتر و بیشتر جنبه های مختلف گردشگری ایران به ویژه از بعد فرهنگی خواهد بود.
آیگول که به عنوان رئیس شورای بازرگانی ترکیه – ایران در کمیسیون روابط اقتصادی خارجی ترکیه نیز فعال است، با انتقاد از بی نتیجه ماندن تلاش ها برای مشارکت شرکت های گردشگری و صنایع وابسته ایران در این نمایشگاه و نیز نمایشگاهی که چندی پیش در ازمیر برگزار شد، گفت: به نظر من نمایشگاه گردشگری آنکارا اهمیت بیشتری نسبت به دیگر استان های ترکیه دارد زیرا ساکنان این شهر ۶ میلیون نفری ظرفیت های بیشتری برای گردشگری فرهنگی دارند و از این رو امیدوارم که در نمایشگاه سال آینده شاهد غرفه های بیشتری از ایران باشیم.
وی تاکید کرد: حضور پررنگ ایران در این گونه نمایشگاه ها علاوه بر منافع جمهوری اسلامی، به تقویت پیوندهای میان دو کشور ایران و ترکیه منتهی خواهد شد.
به کانال تلگرام پارس ترکان بپیوندید
رئیس شورای بازرگانی ترکیه – ایران همچنین با اشاره به فاصله کم شهرهای اطراف آنکارا که با احتساب جمعیت آن ها، شمار مخاطبان و مشتریان نمایشگاه گردشگری آنکار به حدود ۲۰ میلیون نفر می رساند، بر اهمیت فرصت هایی از قبل حضور در این نمایشگاه تاکید کرد.
وی گفت: ترکیه بودجه زیادی را صرف معرفی پتانسیل ها و جاذبه های گردشگری خود کرده و به همین دلیل این کشور برای گردشگران ایرانی بسیار شناخته شده تر است و ایران نیز می تواند با تقویت زیرساخت های گردشگری و فعالیت پررنگ تر در زمینه معرفی ظرفیت های خود، مشتریان بیشتری را جذب کند.
آیگول با اشاره به سفر جمعی از راهنمایان گردشگری از ترکیه به هفت شهر مهم ایران در ماه گذشته میلادی که با هماهنگی رایزنی فرهنگی سفارت ایران در آنکارا انجام شد، پیش بینی کرد که ایران به دلیل برخورداری از توانمندی ها و جاذبه ها در آینده نزدیک به یکی از قطب های مهم گردشگری و مقصد جدید گردشگری فرهنگی تبدیل شود.
وی تاکید کرد که ترکیه به عنوان کشوری که دهها سال در زمینه گردشگری تجربه دارد، می تواند به عنوان شریک خوبی در این حوزه با ایران همکاری کند.
به کانال تلگرام پارس ترکان بپیوندید
نمایشگاه گردشگری آنکارا (Travel Expo 2017) از ۲۳ تا ۲۵ مارس (۳ – 5 فروردین ۱۳۹۶) با حضور ۲۲۰ شرکت از ۴۲ استان ترکیه و ۷ کشور خارجی، در پایتخت ترکیه برگزار شد و حدود ۳۰ هزار نفر از آن بازدید کردند.
رایزنی فرهنگی سفارت جمهوری اسلامی نیز با برپایی غرفه ای شامل تصاویر جاذبه های گردشگری، اجرای زنده موسیقی فاخر ایرانی و سفره هفت سین، پذیرای بازدیدکنندگان بود. همچنین در این غرفه علاوه بر معرفی صنایع دستی ایران، کتاب هایی به زبان ترکی حاوی معرفی جاذبه های گردشگری ایران، لوح های فشرده به زبان ترکی، لوح فشرده فیلم های ایرانی، کتاب ایران در یک نگاه به زبان ترکی استانبولی که توسط رایزنی فرهنگی منتشر شده است و همچنین کتابچه خاطرات گردشگران ترکیه که در چند ماه اخیر به ایران سفر کرده اند، عرضه شد.ایرنا
به کانال تلگرام پارس ترکان بپیوندید
اخذ اقامت در ترکیه ( اینجا کلیک کنید )
ثبت شرکت در ترکیه ( اینجا کلیک کنید )
گرفتن اقامت کشور ترکیه بدون ثبت شرکت و خرید ملک ( اینجا کلیک کنید )
مزایای داشتن اقامت در ترکیه ( اینجا کلیک کنید )